PRETURI CONSTRUCTII CASE
Custom Search

Preturi-constructii-case

DATE PENTRU CONTACT

Pentru a cere o oferta de pret sau alte informatii nu ezitati sa ne contactati folosind datele de contact pentru e-mail si fax care sunt prezentate mai jos:

E-mail : rodeviz@yahoo.com
Fax : 0332-814229


Pentru executia in localitatea Targu Neamt si vecinatati sunati la : 0754-038562 .
Pentru executia in Bucuresti, jud. Ilfov si judetele invecinate, sunati la 0727-036012.
Pentru executie in Buzau si Ramnicu Sarat (jud.Buzau) si judetele invecinate sunati la : 0753-865954 .

Va rugam sa ne precizati in continutul cererii dvs toate datele de contact, astfel incat sa va putem contacta cat mai usor, in cazul in care pentru elaborarea ofertei este necesar sa va solicitam si alte date suplimentare de natura tehnica pe langa cele pe care le oferiti dvs. .

Va rugam sa precizati locatia exacta in care doriti sa construiti o casa , precum si daca la amplasament sunt disponibile utilitatile necesare pentru executia lucrarilor (alimentarea cu apa si alimentarea cu energie electrica fiind cele mai importante ).

Va rugam sa retineti ca in cazul in care la teren nu exista aceste utilitati , este posibil ca oferta sa suporte usoare cresteri de pret, datorate in special lipsei acestor resurse foarte importante pe toata durata executiei lucrarilor de constructii.


Aceste cresteri de pret se datoreaza faptului ca pe durata de executie (3-5 luni) se va lucra numai cu grupuri electrogene in cazul in care lipseste energia electrica din retea, respectiv se va transporta cu cisterne toata apa necesara la prepararea si turnarea betoanelor si a mortarelor.

Oferta financiara mai poate suporta anumite majorari de preturi in cazul in care amplasamentul pe care l-ati ales pentru executia casei este situat intr-o zona izolata, aflata la mare departare de zonele populate (la peste 30 Km departare) sau cu drumuri greu de parcurs, sau departe de principalele centre comerciale care vor servi pentru aprovizionarea cu materiale de constructii (un exemplu: se doreste construirea unei case de vacanta undeva departe, intr-o zona de munte greu accesibila..) .

 
MENIU
PAG.PRINCIPALA
MODEL PROIECT
SFATURI UTILE
PRETURI CONSTRUCTII
PRET MANOPERA
PRET Euro/mp
HARTA SITE
CONTACT

Anunturi Google
PAG.PRINCIPALA : MODEL PROIECT : SFATURI UTILE : PRETURI CONSTRUCTII : PRET MANOPERA : PRET Euro/mp : HARTA SITE : CONTACT :